2017-07-25 07:47:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma kibontakoztathatja a tehetségét

Napi horoszkóp július 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap és a Mars együtt áll az Oroszlán jegyében. Túl hektikus és elsietett eljárása miatt hibát véthet, vagy olyan döntést hozhat, amikről hamar kiderül, hogy helytelen. Fontolja meg jól a dolgokat, mielőtt cselekszik! A legjobb, ha alszik még egyet az egészre.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Mára sok feladatot írt elő önnek! Vigyázzon, mert a Nap és a Mars is az Oroszlán jegyében van, emiatt zűrzavar fogadhatja a munkahelyén, vagy az is lehetséges, hogy ön vesz túl sokat a vállára!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön jótét lélek, ma is kéretlenül is felajánlja a segítségét valakinek. A jó szándéka nem fog célt téveszteni, szívesen, örömmel veszik a segítségét. És amit ma ad, azt a közeljövőben meg is hálálhatják. Jó tett helyébe jót várj!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Több figyelmet kellene fordítania a szeretteire, családjára. Valakit nagyon elhanyagol, vagy túlságosan és igazságtalanul bánt. A belátásra, és a megbocsátásra kitűnően alkalmas nap lehet ez a mai. Legyenek újra barátok!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Bolygóhalmozódás van az Oroszlán jegyében. Szüksége lesz a határozott fellépésre, ha meg akarja védeni magát a munkahelyén. Egyesek talán nagyravágyónak, sőt egyenesen nagyképűnek találhatják önt. Mutassa meg, hogy a büszkesége korántsem alaptalan.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma kibontakoztathatja a tehetségét, és előadhatja az ötleteit. Ne hagyja, hogy üres frázisokkal lerázzák önt, a kitartás eredményt hozhat. Az este szenvedélyesnek ígérkezik!
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jól teszi, ha a függőben levő pénzügyeit ma rendezi, a kifizetetlen számlákat fizeti és az adósságokat behajtja. A nagyvonalúsága már-már túlmegy minden mértéken. Ha így folytatja, borul a családi kassza.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma csapatmunkára van szükség! Természetes tekintélyt sugároz magából, és csodálatosan tud másokat is motiválni. Precízségre és összpontosításra lesz szüksége, ha tökéletesen akarja ellátni a feladatát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Négy bolygó is látható az Oroszlán jegyében, és mind jó fényszögben vannak az ön jegyével. Ma az örömöké és a szerelemé lesz a főszerep! Ismét közelebb kerülhet a kedveséhez, talán közelebb, mint valaha, és egy problémát véglegesen tisztázni tud majd. Ha ön egyedülálló, menjen szórakozni, egy flörtből nagy szerelem alakulhat…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma sok váratlan dolog történik, először talán nem is tudja, mihez kezdjen… Ismételten adódhatnak apróságok, amik mégsem működnek úgy, ahogyan ön azt elképzelte. A Mars miatt fokozott a balesetveszély!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma sem működik minden olyan súrlódásmentesen, ahogyan azt ön szeretné. Nem sokat segít, ha ezen bosszankodik, vagy küzd ellene, inkább keressen alternatívákat és kompromisszumokba. Van egy reménysugár is, a Vénusz és a Jupiter lendületet adnak a szerelmi életének. Ma megismerkedhet valakivel!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Egy régebbi tevékenységének mára érhet be a gyümölcse. Ha jól dolgozott, akkor minden jóra számíthat. Ha azonban elhanyagolta a kötelességét, vagy valamiben ferdén tevékenykedett, akkor sajnos borulhatnak a tervei.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: